Nieuws

Componence Asset List

23 november 2017

De prachtige Burgerzaal van het Stadhuis in Rotterdam was  dinsdagavond 21 november het decor van een Galadiner voor  bijzondere gasten. 80 patiënten van Bavo Europoort en hun mantelzorgers kregen een heerlijk diner aangeboden. Dit keer was het  een zeer speciale avond, aan gezien het de tiende keer is dat het galadiner hier wordt georganiseerd.
 

Tijdens een bijzonder optreden van Joke Bruijs genoten onze gasten van een sterrendiner samengesteld en bereid door Huuskes. Directie en bestuurders van Bavo Europoort en sponsor GOM zorgden ervoor dat de bediening vlekkeloos verloopt. Ook voor GOM is het een jubileum, zij hebben  namelijk ook het eerste Galadiner gesponsord.

De bediening krijgt bijzondere hulp van de nieuwe Rotterdamse Wethouder onderwijs, jeugd en zorg, Sven de Langen.

Vrienden Parnassia Groep biedt jaarlijks een galadiner aan patiënten en mantelzorgers van Bavo Europoort aan. Zij werken hierin samen met bedrijven, die een warm hart hebben voor de patiënten en hun diensten en willen inzetten. Onze grote dank gaat uit naar de Gemeente Rotterdam, die ook dit jaar een ruimte van het stadhuis beschikbaar stelde. Dank ook voor de vele vrijwilligers die zorgden voor ondermeer de opbouw van het Gala, de garderobe en waar nodig die extra helpende hand waren tijdens het Gala.