Nieuws

Componence Asset List

08 november 2018

200+x+200+diner+Bavo.jpg

Dinsdagavond 6 november was de prachtige Burgerzaal van het Rotterdamse Stadhuis het decor van een Galadiner voor bijzondere gasten. Deze avond werden 75 patiënten van Bavo Europoort en Antes en hun mantelzorgers een heerlijk diner aangeboden. Voor de patiënten van Antes was het de eerste keer dat zij hier aan deelnamen.

Vrienden Parnassia Groep biedt jaarlijks een galadiner aan patiënten en mantelzorgers van Bavo Europoort aan. Zij werken hierin samen met bedrijven die een warm hart hebben voor de patiënten en hun diensten en willen inzetten.

Burgerzaal beschikbaar gesteld

Vrienden Parnassia Groep was vereerd dat ook dit jaar de Gemeente Rotterdam de Burgerzaal van het stadhuis beschikbaar stelde voor dit galadiner. De zaal was fantastisch aangekleed, mede door de ondersteuning van een groep betrokken vrijwilligers. Na het voorgerecht werden de aanwezigen van harte welkom gehete door Burgemeester Aboutaleb. Al lopend door de zaal beantwoordde hij vragen van de patiënten.

Tussen de gangen door was er een swingend optreden van de Rotterdamse band de Wannebiezz waarbij er veel Rotterdams en andere meezingliedjes voorbij kwamen. Ondertussen genieten patiënten en hun mantelzorgers, aan prachtig gedekte tafels van een sterrendiner samengesteld en bereid door Huuskes, mede sponsor van het galadiner. Directie en bestuurders van Bavo Europoort en Antes zorgden ervoor dat de bediening vlekkeloos verliep.

Wij bedanken alle betrokkenen en vrijwilligers voor hun inzet tijdens deze dag!