Bezoekers-info Idahoeve

Bezoekers-info

luchtfoto+Idahoeve+Tiengemeten

Bij de Idahoeve kunt u terecht voor de boerderijwinkel. Ook zijn rondleidingen en klusdagen mogelijk op verzoek. U bent van harte welkom! Bel of mail ons om een afspraak te maken. 

Over Tiengemeten

De Idahoeve ligt op het eiland Tiengemeten. Dit is een geliefde bestemming voor natuurliefhebbers en andere recreanten. Natuurmonumenten heeft het voormalige landbouwgebied omgevormd tot een uniek natuurgebied. Tiengemeten is het laatste echte eiland in Zuid-Holland en telt tien vaste bewoners en 25 weekendbewoners. Jaarlijks bezoeken zo’n 30.000 mensen het eiland. Het eiland ligt een half uur rijden van Rotterdam en is alleen met de pont bereikbaar.

Bezoek

De Idahoeve ligt op 12 minuten lopen vanaf de haven richting het oosten. Bezoekers van de Idahoeve moeten zich vooraf melden bij de receptie van de Idahoeve op het nummer: 0186 6609 10. Wij adviseren bezoekers om ruim op tijd te komen voor de pont.

Prijzen

Zie website Natuurmonumenten.

De auto dient u achter te laten op de parkeerplaats voordat u op de pont stapt.

Adres veerpont (voor auto-navigatie)

Nieuwendijk 1
3284 KR Zuid Beijerland
Telefoonnummer schipper: 06 53 24 31 29

Vaartijden

Boerderijwinkel

Bezoek onze boerderijwinkel voor houtproducten als vogelhuisjes, kapstokken en sleutelhangers.  Dit en meer is te koop in onze boerderijwinkel. Alle producten zijn geproduceerd door de bewoners en vrijwilligers van de Idahoeve.

Heeft u een werkplek voor één van onze bewoners? Wilt u ons sponsoren? Of ook eens een bedrijfsdag houden bij de Idahoeve? Neem contact met ons op!