Cursus en training

Aanbod workshops en trainingen (Indigo)

Snel weer beter voelen? Soms is een cursus of training al genoeg om u te helpen. Ervaart u lichte psychische klachten? Parnassia Groep biedt preventieve groepstrainingen en workshops aan. Vaak zijn ze gratis. U leert omgaan met uw psychische klachten en hoe u klachten kunt voorkomen.

Bekijk het aanbod

200x200+website_+aanmelden.jpg

U heeft een familielid, partner, of vriend(in) met psychische problemen, met bijvoorbeeld een depressie, angsten, schizofrenie of een verslaving. Dat kan uw eigen leven aardig op zijn kop zetten. Misschien heeft u praktische vragen, twijfels of bent u verdrietig of boos. Wij begrijpen dat en willen u graag steunen. Daarom is er iedere maand een familie avond. Deze avond  is opgezet door familie en voor familie.

Bij de familie avonden ontmoet u mensen die hetzelfde meemaken. U kunt vragen stellen of steun krijgen. Er is niet alleen aandacht voor de minder leuke dingen, maar ook voor de leuke dingen. Onze ervaring is dat veel familieleden zichzelf wegcijferen. U leert daar hoe u goed voor uzelf kunt zorgen. De meeste mensen gaan daarom na afloop met een goed gevoel naar huis.

Maandelijks een gratis bijeenkomst

Maandelijkse is er een gratis bijeenkomst in “ het vijfde seizoen” op Poortmolen 121,Capelle aan de IJssel, Bavo Europoort. We bespreken iedere keer een onderwerp. Vanaf 18.45 uur staat de koffie klaar. We beginnen om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur. Tussendoor is er pauze en na afloop is er tijd om nog gezellig na te praten. Iedere tweede dinsdagavond van de maand houden wij een familie avond.

Aanmelden is niet nodig en neem gerust iemand mee

Misschien vindt u het moeilijk om deze avond te bezoeken. Neem daarom gerust iemand mee, als dit het makkelijker voor u maakt. U hoeft zich niet vooraf aan te melden en bent van harte welkom. Loop daarom gerust binnen!

 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling waar uw naaste(n) verblijft of Thea Stokdijk (ervaringsdeskundige): 06 174 35 392

Beschikbare locaties en datums

Capelle aan de IJssel

Poortmolen 121, 2906 RN Capelle aan de IJssel
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie

Duur
twee uur
Type
Ondersteuningsavond, Informatieavond, Voorlichting