Motorjacht Vrouwe Stien

Motorjacht de Vrouwe Stien

Update 25-03-2020 t.a.v. Coronavirus:

Gezien de aangescherpte maatregelen door het kabinet met betrekking tot het Coronavirus en de richtlijnen van de Parnassia Groep is het helaas tot in ieder geval 1 juni niet mogelijk om te varen met de Vrouwe Stien.

Reserveringen voor later in het jaar zijn uiteraard van harte welkom! Of dat vanaf  1 juni weer mogelijk is, hangt af van de situatie op dat moment.

Houdt de site in de gaten voor verdere berichtgeving!

 

Het schip de Vrouwe Stien is een motorjacht van 12 meter, met een vaste ligplaats in 'Het Havenmuseum' in Rotterdam. Gedurende het vaarseizoen ligt de Vrouwe Stien ook in Dordrecht, Sassenheim en Westknollendam en Rhoon.

Het motorjacht de Vrouwe Stien is eigendom van de Parnassia Groep, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in een uitgestrekt gebied met 3 kernregio's, te weten: Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond, waaronder de Zuid-Hollandse eilanden.

Als afdeling binnen de GGZ (patiënten met begeleiding), als team, particulier of bedrijf kunt u een vaardag boeken met de Vrouwe Stien.

Alles omtrent Vrouwe Stien: het maken van het vaarschema en de coördinatie en publicatie daarvan op de website, websitebeheer, contact met de havens, het vaarklaar houden van het schip én het varen, wordt gedaan door een enthousiaste groep vrijwilligers in samenwerking met Vrijwilligerswerk Antes onder de verantwoordelijkheid van de Parnassia Groep.

 

Vrouwe Stien is een project waarvoor geen zorggelden beschikbaar zijn. Om de Vrouwe Stien in de vaart te kunnen houden, is het Fonds Vrouwe Stien opgericht.

Veelgestelde vragen

Maak een reservering

Mis de boot niet!

Mis de boot niet!

Boek op tijd want vol = vol

Hoe ziet een vaardag eruit?

Hoe ziet een vaardag eruit?

Hoe ziet een vaardag eruit?

Wat zijn de kosten, wat is er aan boord, wat moet je zelf meenemen en nog veel meer wetenswaardigheden.